+31 623621931
w.h.kool @ hotmail.com

Zucchero Del Doge

Snowshoe cattery

Geboren: 9 april 2014

Kleur: Sealpoint / white showpattern

Fokker: Alvise Piccoli (Italië)

Vader: Lukas Snowshoe-pearls

Moeder: Snowtime’s Uma

Show: FiFe International Champion, FiFe Premior

Nadat Alvar met pensioen was gegaan begon een nieuwe zoektocht naar een geschikte man voor onze dames. Dit keer was het iets gemakkelijker. In Italië kenden we al een fokker omdat daar eerder een poesje uit ons nestje heen was verhuisd. Daar hielden we contact mee omdat een hele mooie poes zwanger was. Daar bleek een heel mooi sealpoint katertje uit te komen met een witte staartpunt, onze Gio. Tijdens een korte vakantie Italië hebben we onze knul in 2014 opgehaald.

Gio is een hele andere kat dan de rest, echt een kattenkat, we merken dat hij meer is opgegroeid met katten dan met mensen of misschien zijn het wel zijn genen. Ondanks dat Gio nu echt een volwassen man is, blijft het een jonge knul in doen en laten. Hij is graag bij je maar vasthouden of teveel knuffelen wil hij niet. Hij heeft van Amara leren spinnen en kan nu heel zachtjes een soort prr geluid laten horen. Zodra hij Amara hoort spinnen komt hij gelijk bij haar liggen of staan kijken. Hij is erg nieuwsgierig naar water en is al meerdere malen in bad gevallen. Hij kan je betoverend aankijken alsof hij aan het nadenken is wat je zegt maar nog niet begrijpt.

Gio heeft tot onze verrassing al twee nestjes met 7 kittens en één nestje van maar liefst 8 kittens verwekt, hij is papa van nestje G en H en I en J.

Gio is in 2022 met pensioen gegaan en gecastreerd.