+31 623621931
w.h.kool @ hotmail.com

Wie zijn wij?

Snowshoe cattery

Mijn naam is Wilhelmien Kool en ik ben van jongs af aan al gek op katten en andere dieren. Zelfs mijn studie heb ik hier op gericht. Ik ben afgestudeerd aan het welbekende Groenhorst College in Barneveld en heb de opleidingen Management dierverzorging en Paraveterinair afgerond. Vervolgens ben ik in 2009 afgestudeerd aan de CAH in Dronten/Barneveld met de studie HBO Dier en Gezondheidszorg. Niet alleen heb ik vroeger van alles mee naar huis genomen om voor te zorgen, maar elke baan, stage en vrijwilligerswerk was in de dierenbranche en daardoor heb ik heel veel ervaring opgedaan. Momenteel werk ik als paraveterinair / anesthesiemedewerker bij de Specialistische Dierenkliniek Utrecht (SDU).
Mijn vriend heet Demian en in 2008 is zijn grote wens uitgekomen en is hij de trotse eigenaar geworden van een Bang & Olufsen winkel in Utrecht. Uiteraard zullen vele van jullie deze zin herkennen “we nemen er maar eentje”. Binky stal met zijn komst onze harten en langzaamaan mochten er meer lieve knuffels bij ons in huis komen wonen.

Wij samen zorgen ervoor dat de kittens die bij ons geboren worden vol liefde en aandacht groot groeien tot geweldige katten om andere mensen weer blij te maken.