+31 623621931
w.h.kool @ hotmail.com

Special Spirit Happy Feet

Snowshoe cattery

Geboren: 12 september 2013

Kleur: Bluepoint / white

Fokker: Wilhelmien Kool

Vader: Storaslid’s Alvar Snow Dancing

Moeder: Special Spirit Fuji Kiku

Show: FiFe Champion

 

Happy is de derde generatie bij ons in huis, ze komt uit Fuji’s derde nestje. Het was nooit de bedoeling dat we haar zouden houden maar soms loopt alles anders dan gepland. Haar broer Boots zou bij ons blijven, maar omdat hij cryptorch bleek te zijn was hij afgekeurd voor de fok. Omdat dit onze laatste nestje was van Alvar als vader wilden we wel iets houden uit dit nestje om de lijn mee voor te zetten, dus Happy is gebleven.

Happy is een gevoelige dame die ondanks dat ze bij ons is geboren en grootgebracht, vooral bang is voor de stofzuiger of plots lawaai. Dan verstopt ze zich op haar vaste plekje achter het gordijn. Ze is een enorme knuffel die heel luid kan spinnen, het liefst is ze continu bij je. Als ik ga zingen wordt ze helemaal blij en gaat ze mal doen en komt ze hele harde knuffels geven, vooral bij de hoge tonen. Happy vindt het ook erg leuk om te apporteren.

Happy’s eerste nestje was een enorme verassing voor ons, maar liefst 7 kittens kwamen tevoorschijn bij de bevalling. Happy vindt het enorm leuk om moeder te zijn, zo leuk zelfs dat ze bij Fuji’s nestje dacht dat de babies van haar waren en melk begon te geven. Nestje G, I en J zijn van haar.

Happy is nu gesteriliseerd en mag genieten van haar pensioen.