+31 623621931
w.h.kool @ hotmail.com

Groente

Snowshoe cattery

Geboren op: 9 september 2015

Ouders: Happy en Gio

Aantal kittens: 7 (3M / 4V)

 

Voor beide ouders was het hun eerste nestje en tot onze grote verrassing werden er maar liefst 7 kitten geboren! Mama Happy had een zware bevalling maar ontpopte zich tot een goede zorgzame moeder. Met alle kids gaat het heel goed en ze hebben het enorm naar hun zin bij de nieuwe baasjes. Hieronder enkele foto’s van ze en een kleine omschrijving.

 

Kiwano heeft als nieuwe naam Pim gekregen en woont met 2 vriendjes Gijs (Siamees) en Sjors samen en uiteraard met zijn gelukkige baasjes. Vooral Gijs is zijn beste vriend geworden.

Pepino en Sugersnap zijn samen verhuisd naar Duitsland. Na een snelle wenperiode ging het al gauw goed met de twee andere katten Avni (German Angora) en Ilyas en worden ze verschrikkelijk verwend.

Sjalotje werd het nieuwe vriendinnetje van Bella (Thai) en opa Dikkie Dik. Dikkie is inmiddels helaas overleden maar Bella en Sjalotje zijn beste vriendinnetjes geworden en zijn onlangs vergezeld door Thai Max. Sjalotje is een heerlijke knuffel die veel durft en altijd enorm vrolijk en blij is.

 

Mr.Bean en Truffel zijn samen verhuisd en hebben het heerlijk samen. Mr.Bean is half vernoemd naar papa en heet nu Giotto en Truffel heeft haar naam gehouden. Het gaat heel goed met ze en ze worden lekker verwend.

Bimi is verhuisd naar een snowshoe vriendje genaamd Binky, zelf heet ze nu Pip. De kleine kletskous heeft het goed naar de zin en hoewel ze allebei een ander karakter hebben zijn zij en Binky onafscheidelijk geworden.

[metaslider id=528]