+31 623621931
w.h.kool @ hotmail.com

Eilanden

Snowshoe cattery

Geboren op: 5 december 2011

Ouders: Fuji en Alvar

Aantal kittens: 5 (3M / 2V)

 

Fuji heeft ons mooie sinterklaascadeautjes gegeven! De bevalling is prima verlopen en wij hadden totaal niet verwacht dat we maar liefst 5 kittens konden verwachten dus ook dat was een grote surprise van haar! Het zijn drie jongens (92, 110, 97 gram) en twee meiden (95 en 100 gram).

De namen zijn bekend! Het thema wordt Eilanden.

De katers heten Timor, Cuba en Paxos, de meiden heten Skye en Jersey.

 

Alle kittens zijn uitgevlogen en worden nu lekker verwend door hun nieuwe eigenaren. Hieronder kunt u zien hoe het nu met onze kanjers gaat.

Cuba en Paxos zijn samen verhuist naar hun trotse baasjes in Vaassen. Cuba heet nu Ivar en Pax heeft zijn naam gehouden. Ivar is nog steeds gek op allerlei geurtjes (parfum, deo enz) en is een echte knuffelkater die graag op schoot ligt. Ook Pax is een heerlijke knuffel en ligt graag op schoot of in je nek. Hij spint harder dan Ivar en is nog steeds een grote kletskous die graag van zich laat horen.

Skye is verhuist naar Nijmegen waar haar halfzusje Luna (Piña Colada) en vriendje Ivan ook wonen. In het begin was het eventjes wennen aan elkaar maar daarna waren Luna en Skye onafscheidelijk en ook met Ivan kan ze het goed vinden. Skye gedraagt zich soms net als een hond en kan grommen, apporteren en volgt de eigenaren op de voet.

Jersey heeft een grote reis gemaakt en is verhuist naar Treviso in Italië. Ze woont daar samen met enkele andere katten bij een snowshoe-fokker, en zal in de toekomst ook zelf mama worden en voor prachtige snowshoes zorgen. Inmiddels heeft Jersey al prachtige nestjes kittens gekregen, sommige hebben echt haar evenbeeld geërfd.  Wij zijn zeer trots op haar!

Timor was in eerste instantie verhuist. Echter was hij daar niet gelukkig en kon hij niet goed aarden in zijn nieuwe omgeving en de aanwezige katten. Na twee maanden is hij bij ons teruggekomen en zijn we op zoek gegaan naar een goed huis. En dat goede huis heeft onze knuffel zeker gevonden! Timo heet  inmiddels Tommie en woont in Mill, samen met snowshoe dame Zoë en hondje Sjonnie. Hij werd al snel vriendjes met hondje Sjonnie maar helaas overleed deze een poosje na Tommie komst. Nu heeft hij een nieuw hondenvriendje genaamd Ken, Tommie en Ken zijn onafscheidelijk en de grootste vrienden. Hij heeft het daar enorm naar zijn zin en de nieuwe eigenaren zijn heel blij met hem. Timo is een enorme knuffel die het liefste de hele dag aandacht krijgt. Hij mag veilig aan een tuigje in de tuin, zoals u op de foto’s ook kunt zien.

[metaslider id=505]