+31 623621931
w.h.kool @ hotmail.com

Cocktails

Snowshoe cattery

Geboren op: 28 oktober 2010

Ouders: Amara en Alvar

Aantal kittens: 4 (2M / 2V)

 

De vier kittens uit dit nestje hebben wij vernoemd naar Cocktails, de twee kereltjes heten Cosmopolitan en Mojito, de dames heten Tequila Sunrise en Piña Colada. Amara is een echte moeder en heeft ook deze kittens geweldig goed verzorgd en grootgebracht.

 

Cosmo is samen met zijn halfzusje Femme verhuist naar Haarlem. Cosmo is een lieve grote knuffel maar kan ook soms wat verlegen zijn. Samen met Femme zetten ze het huis op stelten.

Tequila heet nu Pien en woont bij haar nieuwe baasjes in Arnhem. Deze knappe dame is mooi uitgegroeid en is dikke vriendjes geworden met de andere katten Max en Floortje.

Piña Colada heet nu Luna en woont in Nijmegen samen met Ivan en allerlei andere huisdieren. Het duurde even voor Ivan en Luna gewend waren aan elkaar maar al snel ging het erg goed en liggen ze smiddags lekker samen te slapen. Later is ook Skye van nestje E bij haar komen wonen.

Mojito woont nu in Voorschoten samen met zijn baasje en Bengaal Bambam. Mojito en Bambam schelen maar een paar maanden en waren al gauw de beste vrienden en doen alles samen.

[metaslider id=460]